RSS
Indlæg
Kommentarer

Aktiviteter 2024-25

Marie Magdalene Forsamlingshus danner rammen om mange forskellige aktiviteter henover året.

Det er eksempelvis fællesspisninger, grillfest, sankthansaften, jagtfrokost, foredrag, vinsmagning, julefrokost og temature i naturen omkring Marie Magdalene. Herunder er en kort beskrivelse af de allerede planlagte aktiviteter for det kommende år.

Aktiviteter 2024-25 PDF

Arrangementerne er for alle, der har lyst til at være med – medlemskab er ingen betingelse.

Tilmelding kan ske på forsamlingshusetmm@yahoo.dk eller ved, at svare på de rundsendte indbydelser.

Fredag 5. april kl. 18.30 – Fællesspisning. Her er en god anledning til at mødes og blive
opdateret på det lokale – så tag familien i hånden og inviter dem på middag i forsamlingshuset. Prisen er 100,- kr. for voksne og 50,- kr. for børn. Tilmelding senest mandag.

—- Herunder er forsamlingshusets aktiviteter i 2024/25 —-

Fredag 24. maj kl. 19.00 – Fugletur. Vi mødes på Klemstrupvej 17, og vil gå et stykke ud i den nærliggende natur. Efter turen mødes vi, hvor drikkevarer og kage sælges til fornuftige priser

Fredag 14. juni kl. 18.30 – Fællesspisning. Med stegt flæsk og persillesovs. Her er en god anledning til at mødes og blive opdateret på det lokale – så tag familien i hånden og inviter dem på middag i forsamlingshuset. Prisen er 100,- kr. for voksne og 50,- kr. for børn. Tilmelding senest mandag. 

Søndag 23. juni kl. 19.30 – Sankthansaften. Vi tænder bålet i Lille Bøjstrup Skoven ved Margrethelundvej 20. Båltale ved Morten Bang Sørensen. Drikkevarer og kage sælges til fornuftige priser.

Lørdag 10. august kl. 18.30 – Den store sommergrillfest. Medbring selv kød (eller andet) til den store grill. Salat og drikkevarer kan købes til rimelige priser. En rigtig sommerhyggeaften. Helst tilmelding senest tirsdag. 

Fredag 27. september kl. 18.30 – Fællesspisning. Her er en god anledning til at mødes og blive opdateret på det lokale – så tag familien i hånden og inviter dem på middag i forsamlingshuset. Prisen er 100,- kr. for voksne og 50,- kr. for børn. Tilmelding senest mandag. 

Søndag 27. oktober kl. 11.00 – Jagtgudstjeneste med efterfølgende jagtfrokost i forsamlingshuset. Husk tilmelding senest onsdag.

Onsdag 6. november kl. 18.00 – SuperBrugsens vinsmagning. I samarbejde med SuperBrugsens Vinklub vil der blive præsenteret forskellige vine efterfulgt af en let anretning. Billetter købes i SuperBrugsen.

Søndag 17. november kl. 9.00 – Fælles morgenkaffe. Kom og nyd morgenkaffen sammen med naboen. Derefter er der mulighed for at deltage i gudstjenesten i kirken kl. 10

Fredag 29. november kl. 18.30 – Julefrokost. Husk tilmelding senest mandag.

Søndag 29. december kl. 14.00 – Bobler og kransekage. I samarbejde med Ryomgård Vin ønsker vi hinanden Godt Nytår.

Fredag 31. januar kl. 18.30 – Fællesspisning. Her er en god anledning til at mødes og blive opdateret på det lokale – så tag familien i hånden og inviter dem på middag i forsamlingshuset – og slip for køkkentjansen. Prisen er 100,- kr. for voksne og 50,- kr. for børn. Tilmelding senest mandag. En oplagt mulighed for en perfekt start på weekenden også for konfirmandfamilier. Inden fællesspisningen er der gudstjeneste i forbindelse med Kyndelmisse. Husk tilmelding senest mandag.

Torsdag 13. marts kl. 20.00 – Generalforsamling. Spisning kl. 18.30 for medlemmer. Husk tilmelding senest mandag.

Fredag 4. april kl. 18.30 – Fællesspisning. Her er en god anledning til at mødes og blive opdateret på det lokale – så tag familien i hånden og inviter dem på middag i forsamlingshuset. Prisen er 100,- kr. for voksne og 50,- kr. for børn. Tilmelding senest mandag.

Tilmelding kan ske på forsamlingshusetmm@yahoo.dk eller ved, at svare på de rundsendte indbydelser.

Ovenstående arrangementer er for alle, der har lyst til at være med – medlemskab er ingen betingelse.

Såfremt nogle af vore medlemmer selv ønsker, at indbyde til fælles arrangementer, hører vi gerne fra Jer.

Vi glæder os til at se Jer 

Bestyrelsen

Kommentarer er lukket