Indlæg

Aktiviteter

Vi har forskellige aktiviteter i forsamlingshuset henover året. Det er f. eks. fællesspisninger, grillfest, julefrokost, vinsmagning og jagtfrokost.

Forsamlingshusets aktiviteter i 2022/2023 kan ses herunder. Kommende arrangement står altid øverst.

Alle er velkommen – ikke kun medlemmer.

Fredag 30. september kl. 18.30Fællesspisning. Husk tilmelding senest onsdag.

Torsdag 13. oktober kl. 20.00 – Foredrag. Nina og Hjalte – Over Himalaya i en 2CV. Kom og hør dem fortælle denne betagende historie, vise lysbilleder og film fra deres fantastiske og muntre tur gennem Himalaya i en Citroën 2CV. Foredraget koster kr. 150,- Inden det spændende foredrag serverer vi aftensmad kl. 18.00, for kun kr. 100,- Tilmelding med eller uden spisning, skal være senest 10. oktober: tlf.: 22592980 eller hjj@saabydal.dk senest 10. oktober. Foredraget er naturligvis for alle.

Søndag 30. oktober kl. 11.00 – Jagtfrokost. I kirken er der jagtgudstjeneste. Vi står derefter klar med frokosten, hvor der er lokalt vildt på menuen. Husk tilmelding senest onsdag.

Onsdag 9. november kl. 18.00SuperBrugsens Vinsmagning.

Søndag 20. november kl. 9.30Fælles morgenkaffe. Der er gudstjeneste i kirken kl. 11.00, konfirmandfamilier er også meget velkomne til kaffen.

Fredag 2. december kl. 18.30Julefrokost. Husk tilmelding onsdag.

Torsdag 2. februar  kl. 18.30Fællesspisning. Det er Kyndelmisse denne dag. Husk tilmelding mandag.

Torsdag d. 23. februar kl. 20.00Generalforsamling. Alle er velkomne. Kom og være med til, at sætte dit præg på vores fælles hus. Der er spisning for medlemmer kl. 18.30. Husk tilmelding senest mandag.

Fredag 31. marts kl. 18.30Fællesspisning. Husk tilmelding senest onsdag.

Alle tilmeldinger kan kan sendes på mail:
forsamlingshusetmm@yahoo.dk eller hhj@saabydal.dk og på telefon 86 39 50 26

Og husk: Fællesspisninger er nem aftensmad for hele familien. Det er ikke kun for medlemmer, alle er velkommen. Så tag din nabo, ven eller hele familien med i forsamlingshuset. Prisen er 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn under 12 år. Der sælges forskellige drikkevarer.

Såfremt nogle af vore medlemmer selv ønsker, at indbyde til fælles arrangementer, hører vi gerne fra Jer.

Vi glæder os til at se Jer

Kommentarer er lukket