Indlæg

Om huset

Marie Magdalene Forsamlingshus blev grundlagt i den dynamiske tid sidst i 1800-tallet, hvor folk gik sammen og dannede andelsselskaber og foreninger til fælles gavn og glæde.

Huset ligger på sin plads ved siden af kirken og bruges traditionen tro, når f.eks. familie og venner samles, når foredragsholderen kommer til byen eller når der indbydes til fællesspisning.

Det skal helst være et hus for alle, både i Marie Magdalene, Ryomgård og opland. Medlemmerne bestemmer, hvad der skal ske i huset, og alle er velkomne som medlemmer.

Har man en (eller flere) gode ideer, er man altid velkommen. Aktive medlemmer giver et levende hus.

1 kommentar til “Om huset”

1. Ole Frimer siger:

Vedr. e.v.t. musikarrangement i forsamlingshuset

Hej Jens,
    Jeg har talt med Bo Jacobsen fra “Liv i Forsamlingshusene” om et muligt arrangement i forsamlingshuset til efteråret med Ole Frimer & Olav Poulsen Duo ( http://www.myspace.com/olefrimerolavpoulsen ).
    Det vil han gerne lægge en garanti under, han skal bare have nogle dato-forslag, så kører det. Vi har plakater til ophængning i omegnen, og “Liv i forsamlingshusene” deler foldere ud og reklamerer i lokalsprøjterne.

Så, nu er det bare op til jer, om i har lyst at binde an med det :-)

Hilsen Ole Frimer