RSS
Indlæg
Kommentarer

Bestyrelsen i Marie Magdalene Forsamlingshus fik travlt da de havde inviteret til fastelavnsfest sidste søndag.fastelavn01

Det myldrede ind med børn og deres voksne, så der måtte hurtigt sendes bud af sted til både Pindstrup og Ryomgård efter flere slikpinde og fastelavnsboller.

Huset blev fyldt til sidste plads og det var naturligvis dejligt for arrangørerne med det store fremmøde. Med mere slik i tønden og flere boller i oven kunne fastelavnsfesten begynde.

Først skulle der stemmes om den flotteste udklædning, og der var mange at vælge imellem, lige fra den lille kylling til den store rockstjerne med kæmpehår. Der var stjernekrigere, prinsesser, søde dyr, klovne, supermænd, cowboys og politi. Valget faldt på Sofia, den sødeste haj, der endnu er set i danske farvande.

Efter en kort opvarmning var børnene klar til tøndeslagningen. De mindste børn fik lov at starte og alle gik målrettet til sagen. Der blev slået hårdt og ingen af de omkringstående blev skadet.

Så var det de store børns tur, og det var spændende at se, om tønden kunne holde.  Men det var en solid tønde, og der skulle mange runder til før den gav sig. Det var lige før trætheden meldte sig, men med et velrettet slag afgjorde Jonas sagen og bunden gik ud af tønden. Straks kastede børnene sig på gulvet i kampen om slik og mandariner (mest om slik).

De sidste brædder skulle også slås ned og det blev den lille, men meget stærke and, der slog til, så tønden måtte give op. Hermed kunne årets Kattekonge krones. Kattedronningen (Jonas) valgte at lade kronen gå videre til en af de små prinsesser.

”Det var bare en kanon dag”, siger Susanne Nielsen, der var primus motor for arrangementet. ”Det var  skønt, at så mange bakkede op, og vi håber at kunne gentage succesen til næste år. Måske med tilmelding inden, så vi er sikre på at have nok til alle fra starten”.

Skriv en kommentar