RSS
Indlæg
Kommentarer

November

Lør.     26/11    kl. 13.30: Julestue – byens juletræ hentes

December

Fre.    2/12    kl. 18.30: Julefrokost. Husk tilmelding senest onsdag

December til februar – lukket for udlejning – vi arbejder

Vi har opnået støtte fra LAG-Djursland, Fødevareministeriet, EU, Margrethe og Johannes F. la Cour Fonden og Nordea-fonden til at give forsamlingshuset et ordentligt løft, der kan forbedre varmeøkonomi og indeklima. Samtidig får vi også en nyrenoveret sal, der gerne skulle blive både pænere og bedre at opholde sig i.

Det betyder desværre, at vi ikke kan udleje huset i perioden december-februar, men vi glæder os til at åbne dørene igen fra marts 2012.

2 kommentarer til “Juletræ – Julefrokost – og arbejde. Huset lukker i dec-feb.”

 1. Egon Rosendal siger:

  Vedrørende:Fre. 2/12 kl. 18.30: Julefrokost. Husk tilmelding senest onsdag – –
  – vil vi gerne spørge om muligheden for at deltage.
  Vi er relativt nyligt tilflyttet og har fundet en rigtig god bolig her i Fjeld Skov på Rosenborg Skovbrug til vor pensionisttilværelse. Vi deltog i spisning og foredrag om Kaløvig gods, hvor vi fik en rigtig hyggelig aften sammen med andre djursfolk. Kunne derfor godt tænke os at følge op på forsamlingshusarrangementerne.

  Er julefrokosten kun for medlemmer af forsamlingshuset?/Pris? og spørgsmålet om muligheden for deltagelse ønskes gerne. Tilmelding til?

  Med venlig hilsen

  Ninna von Linstow
  & Egon Rosendal
  Læge
  Gl. Kirkevej 2 B
  Marie Magdalene
  Tlf. 7553 1015

 2. tom siger:

  Hej med Jer og velkommen til.

  Forsamlingshuset er for alle, og I skal være hjerteligt velkommen, medlem eller ej. Til spisning vil vi normalt gerne have tilmeldinger, så vi har en ide om hvor meget der skal laves. Vi plejer at tage 30kr for voksne og 20 for børn, og det dækker mad og kaffe / kage. Der kan dertil købes øl, vand eller vin til fornuftige priser.

  Jeg har har tilmeldt jer spisning den 2/12. Vel mødt

  Med venlig hilsen
  Tom Bramsen

Skriv en kommentar