Indlæg
Kommentarer

Onsdag d. 14. nov.  kl. 18.00 – i samarbejde med Super Brugsen i Ryomgård indbydes der til vinsmagning i forsamlingshuset. Kom og smag på forskellige kvalitetsvine og få deres historie. Der serveres en let anretning. Billetter købes i Super Brugsen, som kan kontaktes på tlf.: 8639 4019.

Vinsmagning

Efterårets morgenkaffe i Marie Magdalene Forsamlingshus. Vi nyder morgenkaffen sammen og udveksler nyheder.

Det foregår søndag d. 18. nov. kl. 9.30. Pris kr. 20,- for kaffe og rundstykke.

Tag gerne naboen eller måske en kommende konfirmand med (der er gudstjeneste i kirken kl. 10.30), hvor præsten uddeler halvandet kryds i kirkeregnskabet for konfirmander, hvis forældre eller bedsteforældre også deltager.

morgenkaffe

Julefrokosten 2018 – Fredag d. 30. nov. kl. 18.00 afholder vi julefrokost i forsamlingshuset. Der serveres en lækker julebuffet. Ved at deltage slipper du for tilberedning og opvask derhjemme, og får til gengæld god mad til små penge (60 kr. for voksne og 30 kr. for børn) samt hyggeligt samvær i forsamlingshuset. Kender du ingen, kan det jo nemt være anderledes efter denne julefrokost. Vi hygger os altid!

Alle voksne skal medbringe en lille gave med til en 20-25 kr.

Tilmelding senest onsdag 28/11 på 8639 5026 (Bente) eller vores mailadresse: forsamlingshusetmm@yahoo.dk

julebord

Lørdag d. 1. dec. kl. 13.30 – Vi går i skoven og finder byens juletræ. Der er forskellige aktiviteter i skoven for børn og voksne. Når træet er fældet, rejses det og pyntes med lys foran præstegården. Bagefter er der hygge med gløgg og æbleskiver til rimelige priser i forsamlingshuset. Alle er velkommen.

xmas